Wil je graag zelf intuïtief leren communiceren met dieren?

Ik help je graag deze universele taal te herinneren zodat ook jij kan communiceren met je dier(en)

Met dieren communiceren kan je leren

Ben jij ook die grote dierenliefhebber die zo graag die diepe intuïtieve verbinding met dieren wil ervaren maar heb jij die bijzondere gave niet? Of lijk je soms wel bepaalde dingen heel random te kunnen aanvoelen maar kan je dit niet bewust oproepen? 

Ik herken het helemaal. Ik dacht ook altijd dat dit een speciale gave was. Een gave die je bezit of niet bezit en hoewel ik als kind bepaalde dingen kon aanvoelen van andere kwam ik er maar enkele jaren geleden achter dat wat ik voelde, vaak niet van mij was. Ik kwam erachter dat iedereen met een intuïtie ook intuïtief kan communiceren met dieren. Ja, duh! Dat klinkt zo logisch nu en toch twijfelen nog heel veel mensen hierover, waaronder ikzelf ook jaren geleden. 

Daarnaast bleef er altijd een stukje ongezien bij mijn dieren. Een stukje dat ik verlangde om te zien. Ik kon het destijds niet uit leggen wat ik dan precies nog miste maar in alle opleidingen en ervaringen die ik had opgedaan bleef ik wat tegen een muur aanlopen. Er was wel verbinding tussen mijn honden, paard en mezelf maar toch voelde ik dat er meer was. Een laag dieper en die wilde ik koste wat kost bereiken. 

Dat ongeziene stukje, dat laagje dieper leerde ik bereiken door mezelf bij te scholen hoe ik mijn intuïtie kon gebruiken, kon inzetten als een kracht om te kunnen communiceren met mijn dieren. 

En toen,

Toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Alles wat ik niet kon benoemen bij mijn dieren werd duidelijker, alle antwoorden op die onbeantwoorde vragen werden helderder. Alsof ik altijd in een soort van schemering geleefd had en plots het zonlicht begon door te schijnen. Toen voelde ik me werkelijk thuis komen. Thuis komen bij mijn dieren, thuis komen bij mezelf.

en dit gun ik dan ook iedereen toe die dieren heeft. Dat alle puzzelstukjes op hun plaats mogen vallen. Dat er antwoorden gegeven worden op ontelbare vragen die je hebt voor je dier. Dat je die diepere laag mag ontmoeten van je dier en van jezelf.

Wat zeggen andere

Wil jij ook

 • Een sterkere band met je dier ontwikkelen?
 • Groeien en leren om jouw gevoeligheid als een kracht te gebruiken?
 • Meer zelfvertrouwen krijgen in jezelf als baasje?
 • Wil jij meer kunnen vertrouwen op je intuïtie?
 • Wil jij op een dieper niveau leren communiceren met je dier of met andere dieren in de natuur?
 • Ben jij openminded en nieuwsgierig en durf je de reis naar binnen te maken?
 • En wil je dit graag doen in een kleine groep gelijkgestemde?
If we would read the energy of animals, we would only find truths
onbekend

Wat ga je leren?

Theorie

 • Wat is telepathie en wat is het niet?
 • Wat is Intuitie en hoe werkt het?
 • Wat is energie, hoe werkt het en hoe kan je er bewust mee werken?
 • Welke ontvangskanalen zijn er?

meditatie/visualisatie

Verschillende meditaties en visualisaties zullen je helpen om te vertragen, stiller te worden zodat de stem van jou intuitie gehoord kan worden.

praktijk

Hoe werkt zo’n gesprek nu in detail?
Je zal contact maken met een onbekend wild dier, een eigen dier en een dier van een medecursist.

Wat zeggen andere

Wat zijn de mogelijkheden?

ONLINE CURSUS

Start jouw avontuur op je eigen tempo
127
 • Begin onmiddellijk
 • Van waar je wil
 • Op je eigen tempo
 • Theorie + praktijk
 • Meditaties + visualisaties
 • Mogelijkheid om al je vragen te stellen via email

LIVE online traject

3 maanden
299 Betaal in 1x of 3x €110
 • Januari/Februari/Maart 2025
 • 6 live zoommeetings + opnames
 • Gemiddeld 1 a 2u/meeting
 • Theorie + praktijk
 • Meditaties + visualisaties
 • In een groepje gelijkgestemde

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit iemand in de workshop gehad die niet kan communiceren met dieren. Geen nood, je staat er niet alleen voor want ik help je op een liefdevolle manier zodat jij ook weer opnieuw vertrouwen kan krijgen in je intuïtie. 

Neen, we zullen contact maken met de dieren via foto’s. Dit is het makkelijkste omdat je dan minder afgeleid kan worden door lichaamstaal van het dier en je eigen interpretatie daarvan. 

Voor andere vragen mag je mij een e-mail sturen naar info@terugnaardeessentie.be of via het contactformulier op de website. 

Hoi, Ik ben Bianca

Als intuitief dierencoach help ik andere dierenliefhebbers om duidelijkheid te krijgen in het gedrag en in de manier waarop een dier met zijn mens communiceert.

Ik verdiep mij graag in jullie persoonlijke verhaal waarbij ik als vertaler en bemiddelaar oplossingen aanreik die werken voor jou en je dier.

Terug naar de essentie Dierencommunicatie Bianca

ONLINE CURSUS

Start jouw avontuur op je eigen tempo
127
 • Begin onmiddellijk
 • Van waar je wil
 • Op je eigen tempo
 • Theorie + praktijk
 • Meditaties + visualisaties
 • Mogelijkheid om al je vragen te stellen via email

LIVE online traject

3 maanden
299 betaal in 1x of 3x €110
 • Januari/Februari/Maart 2025
 • 6 live zoommeetings + opnames
 • Gemiddeld 2u/meeting
 • Theorie + praktijk
 • Meditaties + visualisaties
 • In een groepje gelijkgestemde
Scroll to Top