Wil jij weten wat je dier je probeert te vertellen?

Er is een manier om daar achter te komen en het is gemakkelijker dan je nu denkt.

Intuïtief contact met je dier

Hoe vaak heb jij al tegen je dier gezegd ‘als wij toch eens zouden kunnen praten he’? Dat kan! Door op energetisch niveau met jouw dier te verbinden kan ik met hem of haar in gesprek. En ja, natuurlijk deel ik dolgraag wat jou dier je te vertellen heeft. Zodat jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen.

Een goede relatie begint bij een goede communicatie. Dat weten we allemaal maar laat ons nu eerlijk zijn. Zelfs als 2 mensen dezelfde taal spreken lijkt het vaak een hele opgave om de ander écht te begrijpen. 

En als we dat al zo lastig vinden, hoe willen we dan ooit ons dier écht gaan begrijpen? Een dier wat een hele andere taal spreekt dan
wij…

‘Konden wij nu toch maar eens praten he’

Iets wat ik heel veel mensen al eens heb horen zeggen. Ik twijfel er niet aan dat ook jij je al meermaals hebt afgevraagd wat je dier nu eigenlijk aan het denken is. Herken je dit?

 • Je twijfelt of je dier het wel leuk vindt wat jullie samen doen.
 • Je dier lijkt je maar niet te begrijpen en jij lijkt je dier maar niet te begrijpen.
 • Je dier gedrag laat zien waar je niet goed van weet waarom hij/zij dat precies doet.
 • Je dier zich emotioneel helemaal afgesloten lijkt te hebben na een bepaalde gebeurtenis.
 • Je nog zoveel vragen hebt voor je overleden dier.
 • Je nog zoveel zou willen vertellen tegen je overleden dier.
Intuïtief gesprek met je dier Terug naar de essentie Dierencommunicatie Bianca

Echt dit is zó herkenbaar! Hoe vaak ik wel niet berichtjes krijg van dieren eigenaren die helemaal met hun handen in het haar zitten. Ze hebben al trainers gecontacteerd want hun paard wil niet laden op de trailer, ze zijn al bij verschillende dierenartsen geweest met hun kat die maar naast de kattenbak blijft plassen, of hun hond is plots overleden en ze blijven achter met nog zoveel vragen.

En dan? Dan is het tijd om op een heel ander niveau contact te gaan leggen met jouw dier. Wil jij:

 • je dier echt helemaal te begrijpen zodat je beter op de noden en wensen van het dier kan ingaan?
 • graag je dier helpen om emotioneel weer open te bloeien na een traumatische of intense gebeurtenis?
 • je dier goed voorbereiden op een verhuis zodat alles meer ontspannen kan verlopen?
 • weten wat je dier nu eigenlijk wil en wat het leuk vindt?
 • graag weten waarom je dier op jouw pad gekomen is en wat jullie samen te doen hebben hier op de aarde?
 • graag weten of je dier een bijzondere boodschap heeft voor je?
 • graag in gesprek gaan met je overleden dier zodat je vragen waar je nog mee bent blijven zitten beantwoord kunnen worden?
 • je overleden dier nog iets zeggen?

Ik kan dit allemaal voor je
achterhalen en ik vertaal graag naar woorden wat jouw dier je wil vertellen. 

Hoi, Ik ben Bianca

Als intuitief dierencoach help ik andere dierenliefhebbers om duidelijkheid te krijgen in het gedrag en in de manier waarop een dier met zijn mens communiceert.

Ik verdiep mij graag in jullie persoonlijke verhaal waarbij ik als vertaler en bemiddelaar oplossingen aanreik die werken voor jou en je dier.

Terug naar de essentie Dierencommunicatie Bianca

Hoe werkt het exact?

Tijdens een intuïtief contact maak stem ik me af met het energetische veld van je dier. Je kan dit vergelijken met een soort van onzichtbare Wi-Fi verbinding of zoals met het intunen op een radiokanaal. Ieder dier heeft zijn/haar eigen energetische blauwdruk die uniek is.

Ik werk altijd met foto’s vanop een afstand, net zoals je zelf ook vanop een afstand kan gebruik maken van het internet en vanop afstand naar de radio kan beluisteren. Ik hoef het dier niet live te ontmoeten. Dit zorgt er dus ook voor dat ik met overleden dieren in gesprek kan gaan.

Wanneer ons dier sterft dan transformeert zijn/haar energie naar een andere vorm. Het verdwijnt niet en het blijft eeuwig bestaan.

De meeste dieren, levend of overleden, staan enthousiast te springen om intuïtief in gesprek te gaan. Ze willen niets liever dan echt gehoord worden door hun mens. Gehoord worden laat gestagneerde energie weer stromen doorheen hun lichaam. Zo’n intuïtief gesprek werkt dus ook altijd helend op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wat zeggen andere

"What we can learn from our animals is infinitely more valuable then what we can teach them."
onbekend

2 mogelijkheden

Er zijn 2 verschillende mogelijkheden om in gesprek te gaan met je dier. Live via telefoon/zoom of met een digitaal verslag dat ik je onmiddellijk na het gesprek doormail.

Bij beide worden er voorheen foto’s gemaild samen met de naam, leeftijd en geslacht van het dier samen met 5 eigen vragen.

Live consult tel/zoom

107
100
 • Stuur 5 eigen vragen op voorhand in.
 • Ontvang een geluidsopname van het gesprek.
 • Consult van 45/60 minuten, waarin ik in gesprek ga met je dier terwijl we bellen/videobellen.

Digitaal verslag

87
 • Stuur 5 eigen vragen op voorhand in.
 • Ontvang een digitaal verslag van het gesprek dat ik met je dier heb.
 • Let op: je hebt hierbij geen persoonlijk contact met mij.
Populair

Veel gestelde vragen

Neen, omdat ik intune in de energetische blauwdruk van je dier kan dit ook vanop afstand. Het werkt net zoals met het intunen op een radiozender. Je kan dit van eerder waar doen.

Als ik met foto’s werk vanuit mijn eigen omgeving heb ik geen externe prikkels die het energetisch veld zouden kunnen beïnvloeden of verstoren. Hierdoor is het intuïtief
contact makkelijker zuiver te houden voor mij.

99% van de dieren staan open om intuïtief in gesprek te gaan. Als onze intentie oprecht is met het oog op luisteren naar het dier dan bloeien ook de meest afgesloten dieren weer open. Net dankzij een intuïtief gesprek.

Je ontvangt het verslag in loop van de dag die wij samen hebben afgesproken en onmiddellijk nadat ik het gesprek heb gehad met jouw dier.

Verduidelijkingen over wat er in het digitaal verslag staat is nog steeds mogelijk via email tot max 2 dagen nadat ik het gesprek heb gehad met je dier. 

Zodra ik het contact met je dier afsluit stap ik ook letterlijk en figuurlijk uit deze energie waardoor nieuwe vragen niet meer beantwoord gaan kunnen worden.

Dit is heel erg persoonlijk maar ik help je graag even wat verduidelijken. Als je graag met mij live in gesprek gaat dan is een telefonisch consult het beste. Wens je liever wat meer privacy omdat het onderwerp je te gevoelig ligt dan kan een uitgetypt verslag beter zijn.

Ik hanteerde voorheen een wachtperiode van 4 tot 6 weken maar ik merkte dat ik vrijwel onmiddellijk na de transitie van mijn eigen honden heel makkelijk en zuiver in contact kon komen met hen. Daarom voorzie ik geen wachttijden meer.

Ja zeker! Jouw dier gaat sowieso gehoord worden, jouw dier gaat voelen dat je het gesprek aan wilt en dat alleen al is voor je dier heel waardevol. Het feit dat er naar hem of haar geluisterd is, is vaak al genoeg om dingen te veranderen. En dan lees je het verslag zelf lekker sceptisch door, voel je er eens flink op in en laat je het even landen. Ik weet zeker dat je er dan niet meer sceptisch tegenover staat 😉 En sowieso is het altijd goed om niet zomaar alles voor waar aan te nemen en altijd naar je eigen gevoel te luisteren.

Neen, je hoeft niet thuis te zijn of aanwezig te zijn bij het dier tijdens het gesprek.

Dat mag zeker. Zo kan je bijvoorbeeld met de hond gaan wandelen terwijl ik in gesprek ga, of je kan je paard rijden terwijl ik in gesprek ga. Dieren kunnen dit heel erg makkelijk combineren. 

Ja, echt alle dieren kunnen. Vissen, vogels, katten, honden, paarden, zelfs leeuwen en andere wilde dieren. 

Voor andere vragen mag je me altijd e-mailen op info@terugnaardeessentie.be

live consult tel/zoom

107
100
 • Stuur 5 eigen vragen op voorhand in.
 • Ontvang een geluidsopname van het gesprek.
 • Consult van 45/60 minuten, waarin ik in gesprek ga met je dier terwijl we bellen/videobellen.

Digitaal verslag

87
 • Stuur 5 eigen vragen op voorhand in.
 • Ontvang een digitaal verslag van het gesprek dat ik met je dier heb.
 • Let op: je hebt hierbij geen persoonlijk contact met mij.
Populair
Scroll to Top